Skabt med et budskab

Kom indenfor i mit lille smykkeunivers, og lad dig inspirere og relatere til tankerne bag hvert smykke.

Husk Valentinsdag d. 14. Februar!

BESTSELLERS

Ny kollektion; FREEDOM

SHOP EFTER KATEGORI

KOLLEKTIONER

ÆSTETIK

Emmaline Johansson's Men's Collection 2022 - AESTHETICS!This collection is created for men,... 

Piger og drenge er mere end dukker og biler. Kvinder og mænd er mere end makeup og værktøj.

ÆSTETIK er designet til at skubbe til den normative tankegang til, hvad der er ‘feminint’ og ‘maskulint’ - Simpelthen for at skabe den her gråzone, i stedet for at alt skal være sort og hvidt og ‘enten eller’!

EMMALINE JOHANSSON

UNIKA GOLD

Lad os hylde det unikke, smukke, vilde og fantastiske menneske! Lad os hylde vores forskelligheder, og hylde at vi er unikke - Hver især!

Kollektionen ‘UNIKA GOLD’ er inspireret af menneskets forskelligheder og unikke træk. Og inspirationen til kollektionen kommer især fra tanken om, at der ikke er 2 mennesker som er ens. Derfor er der i denne kollektion, heller ikke 2 smykker som er ens. Hvert smykke produceres nemlig kun 1 gang!

Unika Gold er Emmaline Johanssons første unika-kollektion! Dette vil sige, at der kun findes ét eksemplar af hvert smykke.

UNIKA GOLD

Mille Bergholtz

HARMONY

EMMALINE JOHANSSON X MILLE BERGHOLTZ.

Influencerkollektionen 'HARMONY' er designet i samarbejde med Mille Bergholtz! Kollektionen er inspireret af Johannes Ittens farvecirkel og leger med kontrastfarverne, der harmonerer på trods af kontrasterne - Deraf navnet på kollektionen. Smykkerne er skabt med en tanke om, at hylde de kontraster der omfavner og definerer mennesket. Kollektionen har et mål om, at fejre at det uperfekte er perfekt!

Emmaline Johansson x Mille Bergholtz er en Mix’n’Match kollektion, hvor mulighederne er uendelige i forbindelse med styling!✨ 

HARMONY

EMMALINE JOHANSSON

KONTRASTER

‘KONTRASTER’ er en helt speciel kollektion for mig, Emmaline Johansson, da hvert smykke er designet men intentionen om, at fejre det uperfekte!

Min Mormor, som er en stor inspiration til budskaberne bag kollektionerne og smykkeuniverset, havde tanken; "uperfekt er mere perfekt end det perfekte."

Hendes motto var, at det er endnu mere smukt at være unik og ‘uperfekt’.

Og det er tanken og budskabet bag 'KONTRASTER'!

KONTRASTER

Emmaline Johansson

Mit navn er Emmaline, jeg er 20 år gammel, og er hovedperson bag 'Emmaline Johansson', som blev stiftet i 2021.

Jeg laver håndlavede og personlige smykker ud fra min mormors byggesten, og stræber efter at give den enkelte kunde, smykker med en historie - Derefter sloganet “Skabt med et budskab”. 

Alle produkter er håndlavede og designet i Danmark. Smykkerne er produceret i 925s Sterling Sølv & Forgyldt 925s Sterling Sølv med en tanke om at forene kvalitet og Dansk design.

Et bæredygtigt udgangspunkt er en stor prioritet for mig. Derfor er al emballage er produceret i 100% genbrugspapir og er FSC® certificerede varer. Derudover er Emmaline Johansson et Slow Fashion brand som følger MADE TO ORDER-princippet, for at mindske overproduktion og spild, hvilket medvirker til en grønnere omstilling!

// Emmaline Johansson